Britisk bokseforbund kritiserer Froch for Kessler-dødstrusler

Robert Smith, der er Boxing Board Secretary siger til The Telegraph, at Froch skal forstå de risici, der er i den sport, som han er en del af.

- Det er uheldigt og upassende, at han sagde sådan. Man skal selvfølgelig tage omstændighederne i betragtning, at det er den største kamp i hans liv, og at han er opsat på revanche, men han ved, at det er forkert for en bokser at sige den slags.

- Vi er meget skuffede over, at Carl siger den slags. Han har altid været eksemplarisk professionel, og han kender faren i sporten, som vi alle gør det.

Froch truede tirsdag ordret med, at han vil slå Kessler ihjel på lørdag.

- Hvis jeg er nødt til det, så vil jeg slå denne fucker ihjel. Jeg slår ham ihjel. Det lyder brutalt, det lyder forfærdeligt, men så meget betyder det for mig.

- Og når jeg smadrer hans ansigt, så går jeg efter drabet. Jeg vil afslutte det, jeg vil skade ham, lyder truslerne fra Carl Froch ifølge The Telegraph.

Hvis man skal tage ordene for pålydende, så lyder det i den grad som om, det engang så lovpriste venskab mellem Froch og Kessler er dødt.Carl Froch tabte til Kessler i Herning for tre år siden i en kamp, der bagefter blev udråbt til en årets absolut bedste kampe på tværs af alle vægtklasser. Danskeren lovede Froch revanche efterfølgende, og den får englænderen. Men han er alligevel sur på Kessler, som han åbenbart mener, ydmyger ham ved at dukke op i England med en forventning om at slå ham.

- Han er ret fræk, når han kommer herover til England for at bokse mod mig, når han tror, at han kan komme til min hjemmebane og slå mig. Han har været lidt respektløs. Hvem tror han, at han er, når han kommer til mit land, efter alt hvad jeg har gjort de sidste tre år - og hvad han gjort.

For 22 år siden slog Frochs landsmand Chris Eubank Michael Watson ud i en meget omdiskuteret kamp, der var tæt på at koste den knockoutede bokser livet. Efterfølgende lå Watson 40 dage i koma, og han endte i en kørestol efter den hjerneblødning, han pådrog sig i ringen. Eubank blev aldrig samme bokser igen. Det bliver interessant at se, hvordan Froch reagerer, hvis lørdagens kamp resulterer i en lignende tragedie.

Dagens Gossip