Britiske landshold ser frem til at støde sammen ved EM

Skrevet af admin

12/12/2015

Dagens topnyheder

Der var spekuleret i det på forhånd, og det blev en realitet lørdag aften: England og Wales støder sammen i gruppespillet ved EM i fodbold til sommer.

I sekunderne efter Wales' navn blev placeret i pulje med England, eksploderede reaktionerne fra britiske spillere og fans på Twitter.

- Det hele bliver så virkeligt, nu hvor lodtrækningen er gennemført. Og jeg kan ikke vente med at stå over for England, tweeter den walisiske landsholdsspiller Aaron Ramsey, der til dagligt spiller i engelske Arsenal.

- Hvem glæder sig nu til sommer? tweeter Englands Tottenham-stjerne Harry Kane med et billede af puljen med England og Wales.

Også de to holds landstrænere sender straks roser efter modstanderen.

- Wales har gjort det virkelig godt. Alle hold fra fjerde seedningslag ville være hård konkurrence, så vi kan lige så godt spille mod nogen, vi kender, siger Englands landstræner, Roy Hodgson, til Uefa.com.

Den engelske landstræner roser især Wales' stjernespillere.

- Wales er rigtig godt organiseret, har en stærk holdånd og en rigtig stærk rygrad med Ashley Williams, Aaron Ramsey og Gareth Bale. Spillere fra den øverste hylde i europæisk sammenhæng.

Wales landstræner, Chris Coleman, ser frem til sit lands debut ved en slutrunde. Og især til kampen mod storebror.

- Vi trak England, og det bliver en stor kamp mellem to gode hold. At vinde ti kampe i kvalifikationen, som England gjorde, er fantastisk.

- England er en af de bedste hold ved slutrunden, men vi ser frem til kampen. Når man tager til en turnering som denne, er netop denne kamp 90 minutter, hvor man simpelthen skal ramme formen, siger Chris Coleman til Uefa.com.

/ritzau/