Britney Spears søger dobbeltgænger

Skrevet af admin

18/11/2013
Britney Spears har kæmpet med sin vægt, berømmelsen og selvtilliden. Vægten har svinget gennem hendes karriere og tilsyneladende fulgt sangerindens op- og nedture.Men nu ser det ud til, at den unge sangerinde har fundet formen og fremgangsmåden til at holde sig sund og lækker. Tilsyneladende leder Britney Spears efter en dobbeltgænger til en ny musikvideo. Et jobopslag er i den forbindelse blevet offentliggjort, og hvis man vil søge jobbet, skal ens kropsmål være identiske med sangerindens. Det skriver internetsitet Hollywood Life.Ansøgerne skal ifølge annoncen være 163 centimeter høje og veje 59 kg. Brystmålene hos de unge kvinder skal ligge på cirka 70 C, og så skal de måle 89 cm rundt om hofterne og 68 cm om taljen. De skal være mellem 21 og 33 år og bruge tøjstørrelse 34. Britney Spears har fortalt, at hun har opnået vægttabet og den gode form med yoga og masser af konditionstræning. Men det har langt fra været nemt, da hun blandt andet har spaghetti og chokoladesmåkager blandt de ting, hun elsker at spise.Newspaq

Mest læste i dag

Britney Spears har kæmpet med sin vægt, berømmelsen og selvtilliden. Vægten har svinget gennem hendes karriere og tilsyneladende fulgt sangerindens op- og nedture.

Men nu ser det ud til, at den unge sangerinde har fundet formen og fremgangsmåden til at holde sig sund og lækker.

Tilsyneladende leder Britney Spears efter en dobbeltgænger til en ny musikvideo. Et jobopslag er i den forbindelse blevet offentliggjort, og hvis man vil søge jobbet, skal ens kropsmål være identiske med sangerindens. Det skriver internetsitet Hollywood Life.

Ansøgerne skal ifølge annoncen være 163 centimeter høje og veje 59 kg. Brystmålene hos de unge kvinder skal ligge på cirka 70 C, og så skal de måle 89 cm rundt om hofterne og 68 cm om taljen. De skal være mellem 21 og 33 år og bruge tøjstørrelse 34.

Britney Spears har fortalt, at hun har opnået vægttabet og den gode form med yoga og masser af konditionstræning. Men det har langt fra været nemt, da hun blandt andet har spaghetti og chokoladesmåkager blandt de ting, hun elsker at spise.

Newspaq