Britneys børn debuterer på video til Smølfesingle

I en alder af syv og seks år træder Sean Presteon og Jayden Federline ind i det professionelle rampelys sammen med deres berømte mor.

Det røbede Spears, da hun i går var gæst i »American Idol«-værten Ryan Seacrests radioprogram og fortalte om singlen, der blev frigivet mandag.

»De var faktisk rigtig, rigtig gode på settet. De spillede virkelig skuespil og Preston var klar på sit stikord hver eneste gang, han skulle gøre noget«, berettede sangerinden og fortsatte: »Senere fik jeg mulighed for at se, hvad de foretog sig på optagelsen, og det var bare så nuser«.

»Ooh La La« er popstjernens bud på en Smølfesang. Skæringen bliver at finde på soundtracket til »Smølferne 2« og i snakken med Seacrest gentog Spears, at hun sagde ja til opgaven for at glæde sine børn.
»Drengene er besat af Smølferne. Vi har nok set den første film sammen en milliard gange«, mente hun.

»Smølferne 2« får dansk premiere i starten af september.

I voksenafdelingen er Spears på vej med et nyt studiealbum, der produceres af will.i.am og Madonnas mangeårige samarbejdspartner William Orbit. Sangerinden løftede lidt af sløret for projektet i går, da hun betroede Seacrest, at efterfølgeren til »Femme Fatale« fra foråret 2011 »nok vil overraske folk, fordi den bliver meget anderledes«.

Sangerinden fortalte også, at Orbit kommer til Los Angeles i næste uge for at tage fat på albummet. »Jeg har aldrig arbejdet sammen med ham før og glæder mig helt vildt«, lød det fra en spændt Spears.

Dagens Gossip