Britneys eksmand åbner op: Det var vanvittigt

Kevin Federline arbejdede i starten af 00'erne som danser for Britney Spears, og backstage endte han endda med at score sangerinden.

Parret blev stormende forelskede i hinanden, giftede sig hurtigt og levede i et meget offentligt og turbulent ægteskab, der blev dokumenteret i reality-showet "Britney & Kevin: Chaotic".

Nu taler den 38-årige kendis ud om ægteskabet med den 34-årige "Toxic"-stjerne.

- Det var et helt andet liv, end jeg nogensinde havde forestillet mig. Bare når vi skulle fra et sted til et andet, var der 20 personer, der fulgte efter os. Hele ens liv bliver skildret gennem andres øjne, fortalte Federline for nylig i et interview med VLAD TV ifølge avisen The Mirror.

- Vi var fanget midt i orkanens øje, og det var vanvittigt. Når jeg kigger tilbage på det, var det meget overvældende. Der er mange brudstykker fra mit liv dengang, som jeg ikke husker i dag, lød det fra Federline, der har sønnerne Sean Preston på 10 år og Jayden James på ni år med popprinsessen.

Efter tre års stormfuldt ægteskab blev parret skilt i 2007. Britney Spears gennemgik et offentligt sammenbrud, hvor hun kronragede sig, blev indlagt og mistede forældremyndigheden til sine børn.

Spears har aldrig talt direkte ud om sammenbruddet, og det samme nægter Federline at gøre.

- Jeg ved, hvad der skete, og hvorfor det skete, og det er alt, jeg vil sige. Jeg troede, vi skulle være sammen resten af livet og blev meget overrumplet, da hun begærede skilsmisse.

- Der er millioner af ting, jeg kunne sige om hende, som ville forårsage vilde overskrifter i medierne og et kæmpe drama, men det har jeg ikke tænkt mig at gøre. Sandheden er, at jeg elsker hende utroligt højt, lyder det fra Kevin Federline.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip