Broadway-hit får premiere i København

På lørdag åbner Nørrebro Teater dørene for Broadway-hittet ”Avenue Q”. Det er første gang nogensinde, at ”Avenue Q” kan opleves i København, og publikum kan glæde sig til en prisbelønnet dukkemusical i verdensklasse.

”Avenue Q” er en af de mest sete amerikanske musicals i nyere tid. Forestillingen fik verdenspremiere på Broadway i 2002 og spillede uafbrudt indtil 2009, hvor den nåede op på 2.534 opførelser. Over 2 millioner har hidtil set forestillingen i New York! Musicalen har vundet hele 3 Tony Awards for bedste musical, bedste musik og bedste manuskript. Herhjemme har forestillingen opnået at blive nomineret til en Reumert for årets bedste musikteater, da den havde Danmarkspremiere på Fredericia Teater i 2011.

Musicalen, som absolut ikke er for børn, har kant og lægger op til debat og eftertanke med temaer som blandt andet racisme og homoseksualitet. Den amerikanske instruktør Victoria Bussert og koreografen JR Bruno er i København for at instruere opsætningen på Nørrebro Teater. Selv samme JR Bruno er desuden aktuel i den amerikanske National Tour af Book of Mormon, som pt. er det største musicalhit i USA.

”Avenue Q” spiller på Nørrebro Teater fra den 4. til den 18. maj.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip