Brøndby afviste stort bud på Makienok fra Crystal Palace

Brøndby arbejder på at få spillere ind i truppen og ikke ud. Det kunne Per Rud fortælle i et interview med Viasat Sport 2. Her fortalte Brøndbys sportschef, at klubben mandag har haft muligheden for at sælge angriberen Simon Makienok Christoffersen.

- Vi har fået et stort tilbud på Simon Makienok, men det har vi afvist, for vi mente ikke, at det var det rigtige tidspunkt, fortalte Per Rud, som derefter blev spurgt, hvem der havde lagt tilbuddet på Makienok.

- Stor klub i England, men så vil jeg ikke sige mere, sagde Per Rud til Viasat Sport 2.

Ifølge bt.dks oplysninger var det Crystal Palace, som forsøgte at hente Makienok. Det er interessant, fordi Crystal Palace har haft Nicklas Bendtner til lægetjek, men at handlen er faldet til jorden, fordi Arsenal ikke ville alligevel.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Det er ikke første gang, at Brøndby har fået tilbud på Makienok. Brøndby accepterede et stort bud på angriberen fra Tjetjenien, men Makienok afviste selv at skifte.

Per Rud fortalte desuden, at der har været rigtig meget aktivitet i Brøndby mandag. Han har fået henvendelser fra rigtigt mange klubber, som ville forhøre sig på spillere. Flere klubber ville leje spillere i Brøndby.

Dagens Gossip