Brøndby-anfører: Vi fik vist lidt mandsmod

Brøndby fik tanket lidt selvtillid i torsdagens 1-1-opgør hjemme mod den græske fodboldklub Paok Saloniki

Det uafgjorte resultat fik pyntet en lille smule på det skuffende indtryk fra sidste uges 0-5-afklapsning i Grækenland, som reelt var det, der betød farvel til Europa Leagues gruppespil i denne omgang.

Det mener Brøndbys defensive styrmand Martin Ørnskov, som var anfører i torsdagens kamp i fraværet af både Daniel Agger, der blev sparet, og skadede Thomas Kahlenberg.

- Vi gik efter at vinde kampen. Vi ville gerne have rejst os lidt, og det var vi meget tæt på at gøre. Og jeg synes egentlig, at vi gjorde det, der kunne forventes for at vinde sådan en kamp.

- At vi så ikke gør det, skyldes nok, at vi mangler det sidste i Europa. Men i bund og grund fik vi rejst os og fik vist lidt mandsmod, siger Ørnskov.

- Vi spillede godt og havde godt styr på det defensive. Og vi kom frem til de chancer, vi skulle have for at vinde, mener han.

Efter otte kampe i Europa League-kvalifikationen var det ærgerligt ikke at nå det sidste stykke ind i efterårets gruppespil.

Men det er Brøndby kommet tættere på at kunne i de kommende år, vurderer Ørnskov.

- Vi startede i første runde og kom frem til fjerde. Vi fik at vide, at chancen for at gå i gruppespillet var omkring en procent. Så den var ikke stor.

- Det var de sidste procenter, der gjorde, at vi ikke gik hele vejen. Holdet har lært rigtig meget, selv om det var pisse irriterende at tabe så stort i Grækenland.

- Men folk har lært meget af det, og hvis vi stod i situationen igen, så tror jeg på, vi kunne ramme et andet udfald, siger han.

/ritzau/

Dagens Gossip