Brøndby-angriber glæder sig over pause midt i succes

Søndag var han på pletten med sin tredje scoring for Brøndby, da klubben vandt 2-0 ude over FC Nordsjælland i Alka Superligaen.

Alligevel ser Ronnie Schwartz frem til, at fodboldligaen ligger stille i de kommende cirka 14 dage, fordi A-landsholdet skal spille EM-kvalifikationskampe mod Albanien og Armenien i begyndelsen af september.

- Pausen kommer på et godt tidspunkt for mig i forhold til, at jeg kan bygge endnu mere på, siger den tidligere AaB- og Randers FC-angriber.

- Det er selvfølgelig ærgerligt for holdet, at vi skal holde pause, når det er begyndt at gå godt. Men for mig personligt er det meget godt, siger Ronnie Schwartz.

For lidt over en måned siden blev han udlejet fra franske Guingamp til Brøndby for resten af denne sæson.

Dermed gik han fra et år i Frankrig med begrænset spilletid til pludselig at få mange minutter i benene.

Det har foreløbig resulteret i tre mål, heraf to på straffespark, i Superligaen for Brøndby, der har vundet de seneste tre ligakampe og er kommet op på fjerdepladsen.

- Jeg har scoret tre mål hidtil, og det er jeg fint tilfreds med, siger Ronnie Schwartz.

I sæsonen 2013/14 scorede han 15 ligamål for Randers FC, hvorefter han skiftede til Guingamp.

Det blev dog kun til to ligamål i sidste sæson, og jagten på spilletid betød en retur til Superligaen attraktiv for angriberen.

Han er klar over, at han som angriber bliver målt på antal scorede mål, ikke mindst de 15 scoringer fra den sidste sæson i Randers FC.

- Det ville være dejligt at komme op på det niveau igen, men man skal ikke lægge pres på sig selv.

- Jeg har selvfølgelig nogle individuelle mål, som jeg holder for mig selv, og som jeg gerne vil indfri. Men hvis jeg kommer op på niveauet fra Randers FC-tiden, så vil jeg sige, at det har været en god sæson, siger Ronnie Schwartz.

Han og Brøndby skal først den 13. september i aktion i Superligaen igen, når FC Midtjyllands forsvarende mestre kommer på besøg.

/ritzau/

Dagens Gossip