Brøndby-back forlader klubben: Vil til Holland

Men U19-landsholdets faste venstreback Riza Durmisi fastholder, at et skifte til udlandet er førsteprioritet. Allerede i vinter meddelte han endeligt klubben, at der ikke bliver tale om en forlængelse. Nu forventer han, at det lykkes.

- Vitesse er stadig interesseret i mig. Men der er også andre klubber, jeg ikke har fået oplyst fra min agent endnu, fordi jeg gerne skulle fokusere på EM med landsholdet, forklarer den hurtige back til sporten.dk.

Med kontraktudløb i Brøndby 30. juni, er der kun en bunke udviklingspenge at betale, hvis man skal overtage ham fra Brøndby. En forlængelse er udelukket.

- Førsteprioriteten er at komme videre fra Brøndby, siger Riza Durmisi.

Det må meget gerne være Vitesse Arnhem. En klub blandt de fire bedste i Holland, men stadig et scenarie, der er på afstand af det, som landsholdskammerater som Pierre-Emile Højbjerg, Andreas Christensen og Patrick Olsen har fundet i henholdsvis Bayern München, Chelsea og Inter.

Det har Riza Durmisi en ganske fornuftig forklaring på. Det handler ikke om en beskeden vurdering af  eget talent. 

- De spiller i fremragende klubber. Men Ingen af dem er rigtig fast på førsteholdet endnu. Min hensigt er at komme til en klub, hvor jeg rent faktisk kan komme til at spille. Der er Vitesse en rigtig god mulighed. Det virker som om, det passer mig helt perfekt dernede, siger Riza Durmisi.

Den nyudnævnte U19-landsholdskollega Patrick da Silva overtog venstre back i Brøndby, efter Riza Durmisi afviste en kontraktforlængelse.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip