Brøndby-back med mål i støvlerne: Kunne ikke være bedre

Der var masser af familie til stede, da Riza Durmisi kom ud fra Brøndbys omklædningsrum.

Der blev krammet, kysset, trykket næver og delt en trøje ud til en god ven, som havde været til alle Brøndbys hjemmekampe.

Brøndbys dobbelte målscorer i søndagens 4-1-sejr hjemme over FC Nordsjælland var glad for, at familien var til stede

- Det er familien, som støtter mig. Og min familie betyder alt. Uden dem, så havde jeg ikke været her, siger Riza Durmisi.

Den danske U21-landsholdsspiller med de albanske og makedonske rødder spillede sit livs kamp, da han gang på gang udfordrede FCN's højreback Jens Stryger Larsen.

- Jens Stryger er jo lidt offensiv, som jeg også selv er. Men det var nu ikke noget, jeg havde tænkt over. Jeg tænkte bare på, at det skulle være en god defensiv kamp. Men med to mål, så kan det ikke blive bedre, siger Durmisi.

Backen vil ikke - og i øvrigt på linje med sin træner Thomas Frank og sportsdirektør Per Rud - tale om medaljer i Superligaen.

- Vi har fokus på at blive på fjerdepladsen. Selvfølgelig nyder vi sejren, men vi tænker allerede frem mod Esbjerg fra i morgen, siger Durmisi.

Det lød fuldstændig afstemt med resten af holdet i Brøndby, men der er dog grund til spirende optimisme i forhold til den dårlige begyndelse på sæsonen.

- Vi er blevet ved med at tro på vores koncept. I starten gik det ikke så godt, men hvis man tror på et koncept, skal det nok give pote.

- Og heldigvis kan man se, at der er tegn på noget bedre spil. Og det skal vi fortsætte med, siger Durmisi.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip