Brøndby beklager svigt over for politiet

Fodboldklubben Brøndby IF beklager, at klubben ikke kan levere videooptagelser til at assistere politiet i efterforskningen oven på den dramatiske pokalkamp mod FC København den 28. november.

Efter Brøndbys 1-0-sejr løb et massivt antal Brøndby-fans ind på banen og var meget tæt på at ende i en fysisk konfrontation med FCK-fans, der holdt til på den modsatte endetribune.

- Som led i efterbehandlingen af begivenhederne har Brøndby IF forgæves forsøgt at trække de videooptagelser ud, der kunne assistere politiet i deres undersøgelser af kampen samt de beklagelige begivenheder, der indtraf efterfølgende, meddeler Brøndby på klubbens hjemmeside.

- Grundet en teknisk fejl på Brøndby Stadions overvågningssystem har det ikke været muligt at levere optagelser, som politiet kan bruge i deres efterforskning.

- Brøndby IF har over for politiet beklaget svigtet og de uheldige omstændigheder og vil naturligvis tilsikre, at teknikken omkring videoovervågningen i forbindelse med hjemmekampene fremadrettet fungerer upåklageligt, meddeler Brøndby.

Brøndbys mangeårige sikkerhedschef, Emil Bakkendorff, stoppede onsdag.

Han blev udsat for massiv kritik i kølvandet på masseinvasionen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip