Brøndby-boss bekræfter forhandlinger med Boulahrouz

Som bt.dk i sidste uge kunne afsløre er Brøndby særdeles interesseret i at hente den hollandske forsvarsspiller Khalid Boulahrouz til klubben. Efterfølgende bekræftede klubben officielt, at det er korrekt, og fastslår man, at der fortsat er gang i forhandlingerne.

Sportschef Per Rud siger, at der er kød på historien, selv om han endnu ikke kan love, at hollænderen rent faktisk bliver Brøndby-spiller.

- Jeg forstår godt, at folk synes, at det er lidt voldsomt, at Brøndby IF bliver sat i forbindelse med en spiller som Khalid Boulahrouz. Der er også dem, der siger, at det hele har været et mediestunt fra vores side for at tiltrække opmærksomhed, men det kan jeg afvise, siger Per Rud på klubbens hjemmeside.

- Vi har ingen intentioner om at spilde hverken Boulahrouz' eller vores egen tid. Det er muligt, at det ikke ender med en kontrakt, men begge parter har hele tiden haft et reelt ønske om at undersøge muligheden for et samarbejde. Dér er vi stadig, tilføjer han.

- Vi er fortsat i dialog med Boulahrouz. Jeg vil ikke gå ind i en vurdering om muligheden for, at det ender med en kontrakt. Spilleren er interesseret, og det samme gælder for os. Vi taler stadig med hinanden, siger Per Rud.

- Jeg håber, at vi når i mål, men mange år i denne branche har også lært mig, at det nogle gange går i vasken, selv om alle forudsætninger for at ramme hinanden som udgangspunkt er til stede. Det er mit mål, at der kommer en afklaring i løbet af den næste uge, og i den periode har jeg ikke flere kommentarer til forløbet, fordi der skal små ting til at forplumre det hele. Det håber jeg, folk har forståelse for, siger Per Rud.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip