Brøndby-boss: Vi skal kun tænke på at slå Silkeborg

Skrevet af admin

11/05/2015

Dagens topnyheder

Hvis FC København vinder torsdagens pokalfinale mod FC Vestsjælland, så er Brøndby næsten sikker på europæisk deltagelse i næste sæson, da fjerdepladsen i Alka Superligaen også vil give adgang til Europa League-kvalifikationen.

Brøndby indtager lige nu tredjepladsen i ligaen - et point foran Randers FC og seks point foran AaB og Hobro.

Brøndbys sportsdirektør Per Rud vil dog ikke fortælle, om han vil holde med FCK i torsdagens pokalfinale.

- Det er et af de steder, hvor jeg vælger at sige, at det er ikke noget, jeg skal bruge krudt på. Det er det rigtige svar, siger Per Rud.

I første omgang handler det for Brøndby om at vinde søndagens opgør mod Silkeborg, der definitivt rykker ned i 1. division efter lørdagens 2-5-nederlag ude til Esbjerg.

- Vi skal kigge på vores egne kampe. Vi skal møde Silkeborg på udebane på søndag, og den kamp skal vi vinde. Det er det, vi skal tænke på.

- Jeg bruger overhovedet ikke tid på at tænke på, hvordan Randers, AaB, og hvad de ellers hedder, klarer sig, siger Per Rud.

Søndag aften spillede Brøndby - efter to sejre i træk - skuffende 1-1 hjemme mod AaB.

- Jeg kigger ikke på det som et tilbageslag. Jeg kigger på vores præstationer. Går det den rigtige vej med vores hold, og viser vi de rigtige takter?

- Hvis vi skal have den tredjeplads, og det skal vi, så kræver det, vi er dygtige til at lukke modstanderne ned. Og vi spillede 90 minutter mod AaB uden at give en chance væk. Så det var rigtigt fint.

- Men vi er nødt til at få gang i målscoringerne. Og vi er stadig lidt uforløste på det punkt, siger Per Rud.

Brøndbys målscorer til 1-0 i kampen mod AaB, svenske Johan Larsson, kan se positive tendenser hos de blå-gule.

- Jeg kan ikke sammenligne med tidligere, men vi har taget store skridt fremad, siden vi fik den nye bane. Vi er meget bedre til at holde på bolden og vente, til modstanderne åbner sig.

- Jeg synes, vi gør fremskridt kamp for kamp, siger Johan Larsson og tilføjer:

- Jeg tror absolut, vi vinder bronze.

/ritzau/