Brøndby-chef lover flere forstærkninger

Brøndbys trup skal gerne udvides med rutine og bredde. Det har omverdenen længe krævet. Ledelsen lover handling, men samtidig skal de unge spillere spilles ind.

Efter en sæsonstart med 1-1 mod FC Vestsjælland og senest 0-1 mod Sønderjyske spores der ikke panik hos Brøndbys sportschef Per Rud, der kun har været i sit nye job i tre uger.

- Vi er bevidste om, at der skal forstærkninger ind. Vi har dog lige nu mere brug for, at de unge spillere får nogle kampe og finder sammen, siger Per Rud.

- Vi skal sideløbende forstærke os, og så skal man også huske på, at vi allerede har hentet tre store navne, siger han.

Sportschefen lover dog forstærkninger. Han påpeger, at der i øjeblikket er for stor en overvægt af unge spillere, og man målrettet går efter rutinerede spillere, som de unge kan læne sig op ad.

- Vi er i fuld i gang med at lede efter forstærkninger. Hvornår der sker noget, eller på hvilken position vi leder, kan jeg ikke komme ind på. Vi har dog en helt klar plan om, at vi forstærker os, inden transfervinduet lukker, siger Per Rud.

De mange unge spillere er ifølge sportschefen ikke dumpet i de første par kampe, hvor de har hentet vigtig erfaring.

- De unge lærer meget af de mange spark, de får over anklerne i en kamp som mod Sønderjyske. Du kan se I deres øjne, at de vil det her.

- De mangler dog fysik og lidt evne til at læse spillet, men det kan vi arbejde med, siger Per Rud.

- Jeg har stor tillid til, at vi på den lange bane bliver stærkere, og så må antallet af point her i sæsonstarten skubbes lidt i baggrunden, siger han.

Træner Thomas Frank ville også gerne rose holdets unge spillere efter de to første kampe.

- Efter omstændighederne har de unge gjort det godt, og det er jo ikke deres skyld, at vi tabte mod Sønderjyske. Det var holdet, som fejlede, siger Thomas Frank.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip