Brøndby-direktør har imponeret pengemænd

Tommy Håkansson har imponeret Brøndbys nye pengemænd under den succesfulde aktieemission.

Den har været hans på lånt tid. Direktørstolen i Brøndby. Men noget tyder på, at der er mere klister på Tommy Håkanssons sæde, end man umiddelbart skulle tro.

Tommy Håkansson har allerede sat sit mandat i spil, og han har i månedsvis lignet en mand uden fremtid på ledelsesgangen i Brøndby. Men tingene ændrer sig. BTs kilder tæt på Brøndbys nye investorgruppe fortæller, at Tommy Håkansson har imponeret voldsomt i forbindelse med aktieemissionen og derfor står styrket, inden den kommende generalforsamling. En generalforsamling, der skal afvikles inden udgangen af juni måned.

Investorgruppen, der har forretningsmanden Aldo Petersen som talsmand, arbejder i deres planlægning for fremtiden med et sortsynet, men befriende realistisk udgangspunkt. Alle fremtidige økonomiske planer sker ud fra et udgangspunkt, der går på , at Brøndby i næste sæson spiller i 1. division - ikke Superligaen.

- Der er kun en Plan A, og den tager udgangspunkt i nedrykning. Vi er nødt til at tage udgangspunkt i worst case-scenario, inden vi kender udfaldet af de kommende kampe, siger Aldo Petersen til BT.

Det gør gruppen for ikke at stikke sig selv blår i øjnene og for ikke at risikere den værst tænkelige start på deres nye investeringseventyr.

Investeringsgruppen, der ejer en endnu ukendt procentdel af Brøndby-aktierne, har i øvrigt ingen planer om egenrådighed. Tværtimod. Aldo Petersen og co. har et ønske om, at alle implicerede i Brøndby skal have noget at sige i forbindelse med gruppens fremtid. Både supportere, amatører, og medarbejdere.

Pengene - i alt 108,4 millioner kroner - fra den netop gennemførte aktieemission ruller i øvrigt ind på Brøndbys konto i dag. Planen med pengene er allerede klar.

- Vi afregner vores kreditorer så snart vi har pengene mellem hænderne, siger Brøndby-direktør Tommy Håkansson til BT. Herefter har klubben knap 40 millioner kroner tilbage.

Dagens Gossip