Brøndby-direktør: Jeg er stolt af resultatet

- Det er et beløb, der kan bringe os tilbage til toppen af dansk fodbold. Det er en bred vifte af investorer, der står bag, og det er noget, vi kan være stolte af, sagde Tommy Håkansson, som dog mindede om, at fremtidens Brøndby først kan formes efter indeværende Superliga-sæson.

- Nu fokuserer vi på at overleve de næste uger. Det er førsteprioritet. Derefter kan vi formulere Brøndbys fremtid. Vi har en plan, når sæsonen er slut, sagde direktøren, som dog understregede, at Brøndby har fået penge til at håndtere en nedrykning til 1. division.

Han forklarede også, at der indkaldes til generalforsamling senest 30. juni, og at der skal vælges en ny bestyrelse. Håkansson meddelte, at den nye bestyrelse bliver uden Brøndbys stærke mand Benny Winther, og han forklarede, at han selv agter at forlade klubbens direktion ved samme lejlighed.

- Jeg har hele tiden sagt, at når Brøndby selv kan flyve, er jeg den, der er fløjet. Jeg stiller derfor mit mandat til rådighed, sagde Håkansson.

Direktøren gjorde det også klart, at Brøndby Stadion ikke er en del af et nyt forhandlingsspil og fortsat vil være ejet af klubben. Han forklarede desuden, at forsinkelsen tirsdag handlede om, at man gerne ville sikre sig, at alle tegninger var inde, før man meldte noget ud til pressen. Han blev også spurgt, om Brøndbys faderfigur Per Bjerregaard har spillet en rolle i bestræbelsen på at finde investorer.

Tommy Håkansson svarede nej, og han gjorde det i stedet klart, at det mest afgørende for alle investorerne har været det faktum, at alle aktier nu har fået lige stor vægt i Brøndby.

Tommy Håkansson blev også spurgt, om klubben nu har penge til at betale al gæld, for der er jo dukket krav op fra blandt andet tidligere anfører Per Nielsen og agent Anders Bjerregaard.

- Alle, der har penge til gode i Brøndby, får deres penge. Også Per Nielsen. Også Anders Bjerregaard, sagde han - uden at kommentere yderligere på, hvad pengene skulle bruges til.

- Nu skal vi sunde os over succesen og se, hvad vi kan senere. Først skal vi undgå nedrykning, sagde han.

 

 

 

 

 

Dagens Gossip