Brøndby-direktør: Sponsoraftale giver os sikkerhed

Brøndby offentliggjorde tirsdag Arbejdernes Landsbank som ny hovedsponsor fra næste sæson. Aftalen løber frem til sommeren 2021 og stiller Brøndby godt frem mod de kommende transfervinduer.

Det siger administrerende direktør Jesper Jørgensen.

- Det giver noget generel sikkerhed på den lange bane, og jo større sikkerhed vi har, jo mere præcist kan vi også agere på de kommende transfermarkeder, hvis man kigger noget længere frem, siger Jørgensen.

Brøndby har fået en god start på sæsonen, men det har ikke været afgørende for aftalen med Arbejdernes Landsbank.

- Jeg tror egentlig ikke, den har betydet det store. Det kan godt lyde mærkeligt, men det er en dialog, der har foregået i et stykke tid. Det er klart, at når det går godt, smitter det af på mange ting. Men jeg er ret sikker på, det ikke har været afgørende.

- Vi mærker stor glæde både fra fans og sponsorer. Jeg synes også, vi kan mærke en større interesse. Jeg er sikker på, det også vil have en afsmittende virkning, når vi kommer lidt længere frem, siger Jesper Jørgensen.

Brøndby har flere gange været nødsaget til at låne penge af storinvestor Jan Bech Andersen, men klubben forventer, at der kommer balance i økonomien.

- Vi har lagt en strategi om økonomisk ligevægt senest i 2019. Der lever den her aftale op til de målsætninger, vi har. Vi tror stadig på de målsætninger, så du kan sige, det har en positiv indvirkning.

- Det er en sikkerhed for os, at vi allerede nu har en aftale på plads med en sponsor, der løber frem til sommeren 2021, siger Jesper Jørgensen.

/ritzau/

Dagens Gossip