Brøndby er tilfreds med transfervindue

Og den sammensætning er helt bevidst, fortæller Brøndbys sportschef Per Rud:

- Vi har hele tiden meldt ud, at Brøndby skal være stedet, hvor de største talenter kommer på græs. Og det er en væsentlig del af vores projekt, men vi kan ikke kun spille med unge. Vi bliver nødt til at have nogle erfarne, de kan læne sig op ad. Det er ud fra det, vi har ageret i det her vindue, siger han og understreger, at han er tilfreds med, hvordan transfervinduet er forløbet:

- Det har været et meget travlt, men absolut godkendt transfervindue. Vores overordnede mål i dette vindue var at tilføre kvalitet og rutine til alle kæder, og det er vi lykkedes med.

Brøndby er ellers fra flere sider blevet beskyldt for at have for stort fokus på at finde offensive forstærkninger, men den kritik køber Per Rud ikke.

- Defensivt er vi blevet forstærket voldsomt, blandt andet af nogle nyoprykkede U19-spillere til forsvaret, ligesom vi har købt Almebäck, Hradecky og en defensiv midtbanespiller i Ørnskov. Så jeg er lodret uenig i, at vi ikke har forstærket os tilstrækkeligt defensivt.

Klubben fra Vestegnen er blandt de hold, der har lavet de mest markante forstærkninger i dette transfervindue. Alligevel afviser Per Rud, at de mange nye spillere automatisk vil betyde, at holdet springer op i tabellen:

- Det er ikke sådan, at fordi vi har haft et godt transfervindue, så kører vi derud af. Alle de andre klubber har også jo også forstærket sig, siger han og uddyber:

- Når man de seneste sæsoner har ligget og rodet rundt nede i bunden og stadig gør det, så er det klart, at der er et stykke vej, før man igen kan kalde sig tophold. På den korte bane betragter jeg os bestemt heller ikke som et tophold, men det bør vi blive på længere sigt. Vi har i hvert fald økonomien, faciliteterne, historien og fansene til det.

Brøndby ligger i øjeblikket på sidstepladsen i Superligaen med kun tre point i syv kampe.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip