Brøndby-fans til bestyrelse: Skrub af

Fangruppen Brøndby Supporters Trust (BST) med over 1000 medlemmer har mistet troen på den nuværende bestyrelse i fodboldklubben Brøndby.

Formand i BST Sune Blom tror ikke på, at Brøndbys ledelse kan rejse et beløb i størrelsesordenen 75-150 millioner kroner på aktiemarkedet.

- Nuværende og potentielle aktionærer og investorer skal have tillid til, at Brøndbys bestyrelse og direktion er i stand til at forvalte disse penge på en måde, der kan bringe Brøndby helt tilbage til den absolutte top i dansk fodbold.

- Den seneste tids begivenheder har undermineret enhver form for tillid, der måtte være til den nuværende bestyrelse, lyder det fra Sune Blom i en pressemeddelelse.

Han mener derfor, at den nuværende ledelse i Brøndby skal udskiftes, før tilliden kan genoprettes:

- Derfor bør hele bestyrelsen træde tilbage hurtigst muligt - og senest på selskabets ordinære generalforsamling 13. marts 2013 - hvis den kommende aktieemission og den efterfølgende genrejsning af klubben skal lykkes.

Brøndby-fansene føler, at de gennem længere tid har været vidner til et "bizart forløb", hvor selve klubbens eksistens har været på spil.

BST er ikke imponeret af den måde, som klubben mandag fik afværget en truende konkurs ved at udbetale lønninger og betale omkring fire millioner kroner til Spillerforeningen i sagen om manglende feriepenge.

- Værst var det dog at opleve, hvordan spillere og administrative medarbejdere blev holdt som gidsler på forhandlingernes sidste dage, da Brøndbys ledelse tilbageholdt januarlønnen og lod hele medarbejderstaben svæve i uvished weekenden over.

- Denne ledelsesmæssige adfærd er ganske enkelt ikke Brøndby værdig, mener fansene.

BST kalder det kulminationen på en "tragisk farce", at man nu vil forsøge at køre samtlige feriepengesager individuelt ved voldgiftsretten:

- Mere end fire måneders intensive forhandlinger har altså været forgæves. I stedet for at nærme sig hinanden har man rent faktisk flyttet sig fra hinanden.

- Og nu venter endnu flere måneder, hvor der fortsat skal bruges ressourcer på at følge sagerne til dørs, hvor der med garanti vil være forstyrrende mediebevågenhed af den negative skuffe i rigelig mængde lige midt i klubbens overlevelseskamp i Superligaen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip