Brøndby-fans til bestyrelsen: I har fejlet med et brag

Men så meddelte den siddende Brøndby-bestyrelse, at den har i sinde at genopstille til generalforsamlingen i næste uge.

Argumentet var, at det ville være for meget at vælge en ny bestyrelse nu for blot at udskifte den igen ved en ekstraordinær generalforsamling, når der er kommet en ny ejerkreds, sagde direktør og bestyrelsesmedlem, Tommy Håkansson.

Den besked tager Sune Blom, formand for Brøndby Supporters' Trust (BST), ikke godt imod.

- Vi har hele tiden sagt, at to faktorer er afgørende for, om der kan skabes opbakning til den nødvendige aktieemission.

- Dels skal der præsenteres en forretningsplan, der kan genskabe tilliden blandt aktionærerne, dels skal der præsenteres et nyt hold i spidsen for klubben, der markerer et troværdigt brud med den hidtidige ledelse.

- På begge punkter har bestyrelsen fejlet med et brag, siger Sune Blom i en pressemeddelse.

Brøndby Supporters' Trust undrer sig samtidig over, at den intet har hørt om bestyrelsens planer om at genopstille, selvom Brøndby i en fondsbørsmeddelse skrev, at de største aktionærer er blevet taget med på råd.

Brøndby Support har en mand med i bestyrelsen hos Brøndbyernes IF Fodbold Fond, der har 34 procent af stemmerne på generalforsamlingen. Og her siger BST, at man ikke har hørt noget om bestyrelsens beslutning.

Brøndby afholder senere på foråret en aktieemission, der skal være med til at redde klubben økonomisk. Til sommer vil der blive indkaldt til ekstraordinær generalforsamling, hvor en ny bestyrelse vil blive valgt.

Dagens Gossip