Brøndby fik stor premiere-sejr over Esbjerg

Der var nye cheftrænere for begge hold, da Brøndby og Esbjerg søndag skød sæsonen i gang i Superligaen.

Brøndbys tyske træner, Alexander Zorniger, debuterede i Superligaen, mens den tidligere Randers FC-træner, engelske Colin Todd, for første gang stod i spidsen for Esbjerg.

Brøndby havde før søndagens opgør ikke vundet en premierekamp i Superligaen siden 2008, men det blev der på overbevisende facon ændret på denne søndag, hvor Brøndby vandt hele 4-0.

Alexander Zornigers stil med et hårdt pres på modstanderen virkede efter hensigten, for Esbjerg-spillerne havde mere end svært ved at håndtere det hårdtarbejdende Brøndby-hold.

Brøndbys høje tempo og pres på Esbjerg satte sit præg på kampen, som fra start var en anelse fejlfyldt, men også med Brøndby som det dominerende hold.

Godt halvvejs i første halvleg kom Brøndby foran, da Teemu Pukki udnyttede en fejl af Esbjergs Victor Palsson og nemt kunne score til 1-0, mens Kamil Wilczek kort før pausen fik scoret til 2-0 på lidt af et kludemål.

Brøndby kom blæsende ud til anden halvleg og kom efter få sekunder foran med 3-0 ved Andrew Hjulsager, inden Frederik Holst kort efter gjorde det til 4-0.

Sejren giver Brøndby en god optakt til returopgøret torsdag i Europa League-kvalifikationen mod skotske Hibernian. Esbjergs næste opgave er lørdag mod FC København i Superligaen.

/ritzau/

Dagens Gossip