Brøndby fik stor premiere-sejr over Esbjerg

Der var nye cheftrænere for begge hold, da Brøndby og Esbjerg søndag skød sæsonen i gang i Superligaen.

Brøndbys tyske træner, Alexander Zorniger, debuterede i Superligaen, mens den tidligere Randers FC-træner, engelske Colin Todd, for første gang stod i spidsen for Esbjerg.

Brøndby havde før søndagens opgør ikke vundet en premierekamp i Superligaen siden 2008, men det blev der på overbevisende facon ændret på denne søndag, hvor Brøndby vandt hele 4-0.

Alexander Zornigers stil med et hårdt pres på modstanderen virkede efter hensigten, for Esbjerg-spillerne havde mere end svært ved at håndtere det hårdtarbejdende Brøndby-hold.

Brøndbys høje tempo og pres på Esbjerg satte sit præg på kampen, som fra start var en anelse fejlfyldt, men også med Brøndby som det dominerende hold.

Godt halvvejs i første halvleg kom Brøndby foran, da Teemu Pukki udnyttede en fejl af Esbjergs Victor Palsson og nemt kunne score til 1-0, mens Kamil Wilczek kort før pausen fik scoret til 2-0 på lidt af et kludemål.

Brøndby kom blæsende ud til anden halvleg og kom efter få sekunder foran med 3-0 ved Andrew Hjulsager, inden Frederik Holst kort efter gjorde det til 4-0.

Sejren giver Brøndby en god optakt til returopgøret torsdag i Europa League-kvalifikationen mod skotske Hibernian. Esbjergs næste opgave er lørdag mod FC København i Superligaen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip