Brøndby forhandler fortsat med Khalid Boulahrouz

Brøndby høstede stor opmærksomhed, da man forleden oplyste, at man forhandler med den hollandske landsholsspiller Khalid Boulahrouz, der også går under kælenavnet "Kannibalen".

Klubben på den københavnske vestegn forsøger at hente den transferfrie spiller til klubben, i den måske mest opsigtsvækkende fodboldhandel til dato i dansk klub-historie.

Og man forhandler stadig, oplyser sportschef Per Rud fra Brøndby i dag.

- Vi er fortsat i dialog med Boulahrouz. Jeg vil ikke gå ind i en vurdering om muligheden for, at det ender med en kontrakt. Spilleren er interesseret, og det samme gælder for os. Vi taler stadig med hinanden, siger Per Rud.

- Jeg forstår godt, at folk synes, at det er lidt voldsomt, at Brøndby IF bliver sat i forbindelse med en spiller som Khalid Boulahrouz. Der er også dem, der siger, at det hele har været et mediestunt fra vores side for at tiltrække opmærksomhed, men det kan jeg afvise.

- Vi har ingen intentioner om at spilde hverken Boulahrouz' eller vores egen tid. Det er muligt, at det ikke ender med en kontrakt, men begge parter har hele tiden haft et reelt ønske om at undersøge muligheden for et samarbejde. Dér er vi stadig.

- Jeg håber, at vi når i mål, men mange år i denne branche har også lært mig, at det nogle gange går i vasken, selv om alle forudsætninger for at ramme hinanden som udgangspunkt er til stede. Det er mit mål, at der kommer en afklaring i løbet af den næste uge, og i den periode har jeg ikke flere kommentarer til forløbet, fordi der skal små ting til at forplumre det hele. Det håber jeg, folk har forståelse for, siger Per Rud ti lklubben hjemmeside i dag.

Lørdag mødes Brøndby og FC København på Brøndby Stadion, og der er udsolgt.

Men det bliver altså et Brøndby-hold uden den hollandske fodbold-stjerne.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip