Brøndby forhandler om Emil Larsen

Brøndby er klar til at hente kantprofilen Emil Larsen i OB ved at udnytte en frikøbsklausul i spillerens kontrakt. Nu bekræfter Brøndby selv på klubbens hjemmeside, at der er forhandlinger mellem klubben og OB i gang.

I en kort meddelelse på Brøndbys hjemmeside hedder det:

Brøndby IF har i dag indledt dialog med OB omkring et muligt køb af Emil Larsen. Så snart, der er en afklaring på forhandlingerne, vil Brøndby IF informere herom. Indtil da har Brøndby IF ikke yderligere kommentarer.

Dermed ligner det, at Emil Larsen bliver ny Brøndby-spiller. Den 22-årige offensivspiller kom til OB fra Lyngby i 2012. Inden da havde Emil Larsen scoret 22 mål i 72 kampe for Lyngby.

Hvis Brøndby er parat til at betale frikøbsklausulen, der hævdes at være på 1 mio. euro (ca. 7,5 mio. kr.), og Emil Larsen vil skifte klub, kan OB ikke gøre noget for at forhindre det. Det erkender OBs sportschef Jesper Hansen over for tipsbladet.dk.

- Jeg forholder mig sådan til det, at det var en aftale, der blev indgået før min tid. På daværende tidspunkt var det en af forudsætningerne for, at en aftale kunne indgås. Dengang var alle parter tilfredse med det, og det må vi forholde os til nu, siger Jesper Hansen.

Han erkender, at hvis OB mister Emil Larsen, er det et hårdt slag mod den fynske offensiv i en relativ smal trup, hvor man i forvejen må undvære Bashkim Kadrii på grund af en skade.

- Når Bashkim også lige er blevet langtidsskadet, er det selvfølgelig rigtig ærgerligt, hvis vi også skal sige farvel til Emil Larsen. Men det er som sagt et vilkår i kontrakten, og derfor er det også et salg, vi må være tilfredse med, hvis det sker, siger Jesper Hansen, der ikke forholder sig til, om der er konkrete forhandlinger med Brøndby IF.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip