Brøndby fortsætter drømmestart med sejr i Silkeborg

Brøndby fik den bedste sæsonstart på Alka Superligaen i 15 år, da holdet for en uge siden besejrede Esbjerg med 4-0 på hjemmebane.

Den præstation blev fulgt op søndag eftermiddag, da de blå-gule hentede en 2-0-sejr på udebane over Silkeborg.

Tilbage i sæsonen 2014/15 røg Silkeborg ud af landets bedste fodboldrække med et brag, hvor det ikke lykkedes for midtjyderne at vinde en eneste kamp på hjemmebane. Men efter blot en enkelt sæson i 1. division var der igen dømt superligafodbold på Mascot Park.

Søndagens modstander fra Brøndby kom til opgøret med 120 minutters fodbold i benene efter torsdagens maratonkamp i Europa League mod skotske Hibernian. Det havde fået Brøndby-træner Alexander Zorniger til at foretage hele fem ændringer i startopstillingen.

De nye folk på Brøndby-mandskabet virkede opsatte på at vise sig frem, og efter 20 minutter kunne de fortjent bringe sig foran med 1-0.

Andrew Hjulsager blev spillet fri bagest i feltet, og med en resolut afslutning i det korte hjørne kunne Brøndby-spilleren række armene i vejret og juble over sin anden sæsonscoring.

Kort efter pausen udbyggede Frederik Holst føringen, da han med en lang tå fik prikket bolden i netmaskerne til stor jubel for de medrejsende Brøndby-tilhængere.

Brøndby havde optræk til flere scoringer, men bolden ville ikke ind. Dermed sluttede kampen med en sikker 2-0-sejr til gæsterne.

Hos Brøndby var der debut til Hany Mukhtar, mens Emil Lyng fik debut for hjemmeholdet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip