Brøndby giver warrants til Kahlenberg og Frank

Brøndbys stjernespiller Thomas Kahlenberg har lige som træner Thomas Frank og flere ledende medarbejdere fået tildelt aktieoptioner, de såkaldte warrants, af klubbens bestyrelse.

Det betyder, at Kahlenberg, Frank og de øvrige får mulighed for at købe aktier i klubben til en på forhånd fastlagt kurs og dermed tjene penge, hvis klubben får succes.

Brøndby meddeler på sin hjemmeside, at i alt fem personer har fået tildelt warrants.

Det drejer sig ud over Kahlenberg og Frank om sportschef Per Rud, kommunikations- og marketingsdirektør Anders Bay og administrerende direktør Tommy Håkansson.

De fem Brøndby-profiler fordeler i alt 3.639.277 warrants imellem sig.

Hver warrant giver ret til at købe en aktie til 3,15 kroner, men de kan først udnyttes tidligst et år efter medarbejdernes tiltrædelse, hvilket vil sige i efteråret 2014.

For Håkanssons vedkommende gælder dog, at han først kan begynde at købe aktier tre år efter tildelingen, hvilket altså vil sige i efteråret 2016.

Trods modstand gennemtrumfede bestyrelsen på en ekstraordinær generalforsamling i september, at den skal have mulighed for at tildele warrants.

Bestyrelsesformand Aldo Petersen sagde ved den lejlighed, at de omdiskuterede aktieoptioner skal bruges til at tiltrække kvalificerede medarbejdere til klubben.

/ritzau/

Dagens Gossip