Brøndby har tabt over ti millioner kroner på tre måneder

- Resultat for første kvartal 2013 er tæt på det forventede, dog er vi en million bedre end budgetteret. Årets første kvartal er altid det sværeste for en fodboldklub, da der er meget få fodboldkampe, så derfor var det forventet, at vi ville komme ud med et underskud i den størrelsesorden i første kvartal. Vi fastholder fortsat vores forventninger til årsresultatet i indeværende regnskabsår, siger Tommy Håkansson i en kommentar til regnskabet på klubbens hjemmeside.

Han taler også om de udfordringer på sponsorfronten, som alle klubber slås med i disse år, ligesom Brøndbys kamp for såvel økonomisk som sportslig overlevelse har præget januar, februar og marts.

- Vi er dog fortrøstningsfulde omkring resten af dette regnskabsår, da der siden første kvartal er blæst helt nye vinde ind over Brøndby IF. Vi har gennemført en succesfuld aktieemission, ændret klubbens ejerstruktur og åbnet op for en ny ledelse af klubben. Ikke mindst har vi reddet os i Superligaen efter et rigtig stærkt forår med flotte præstationer af mange af vores unge spillere, siger Tommy Håkansson.

Aktieemissionen gav et bruttoprovenu på 108,4 mio. kr., og direktøren sætter da også sin lid til, at den nuværende sportslige og økonomiske succes fortsætter.

- Med den fantastiske opbakning, vi har oplevet i foråret fra fans, sponsorer, aktionærer og investorer, er der tegning til en positiv udvikling på alle fronter i dette og de kommende år i Brøndby IF, lyder det fra Tommy Håkansson.

 

 

 

Dagens Gossip