Brøndby henter Jesper Juelsgård i Evian

Superligaklubben Brøndby har været på indkøb i Frankrig.

Klubben skriver på sin hjemmeside, at man har tegnet en fireårig kontrakt med den tidligere FC Midtjylland-spiller Jesper Juelsgård, der omgående skifter fra franske Evian til Brøndby.

Den 26-årige venstreback træner første gang med sine nye holdkammerater lørdag.

- Vi tror på, at Jesper kan finde sit høje niveau her hos os efter en vanskelig tid i Frankrig, hvor det ikke er blevet til tilstrækkelig spilletid. Med hans fart, offensive kvaliteter og gode dødbolde vil han passe godt ind i den måde, vi gerne vil spille fodbold på, siger sportsdirektør i Brøndby, Troels Bech.

To landskampe siger Juelsgårds cv, og Bech noterer sig en stærk indsats gennem flere år hos FC Midtjylland inden dykket i det franske.

- Jesper Juelsgård er en rigtig dygtig back, som i mere end 160 officielle kampe for FC Midtjylland har demonstreret sine åbenlyse kvaliteter, siger Troels Bech.

Riza Durmisi, som fredag blev udtaget til landsholdets to kommende kampe, har ikke forlænget med Brøndby - endnu i hvert fald. Det har betydning for købet af Juelsgård.

- Når vi henter Jesper Juelsgård nu, er det, hvad man kan kalde rettidig omhu. Vi har i forvejen to dygtige venstrebacks i truppen, men det er ingen hemmelighed, at vi endnu ikke er blevet enige om en forlængelse med Riza Durmisi.

- Derfor er der selvsagt en risiko for, at vi inden for en overskuelig fremtid står med et hul på den position, hvor vi fortsat ønsker stærk konkurrence om pladsen i startopstillingen. Det er årsagen til, at vi henter Juelsgård, siger Troels Bech.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip