Brøndby henter klasse-forsvarer

Superligaklubben Brøndby har på det seneste i uvant åben stil og i flere omgange fortalt på sin hjemmeside om forhandlinger med den hollandske fodboldspiller Khalid Boulahrouz.

Derfor var det heller ikke en bombe, der sprang mandag i Brøndby, da klubben på et pressemøde i Brøndby kunne fortælle, at aftalen med den tidligere hollandske landsholdsspiller nu er en realitet.

Brøndbys sportschef, Per Rud, meddelte tidligere i oktober, at klubben havde tilbudt hollænderen en kontrakt for resten af sæsonen.

Og det er præcis, hvad parterne har indgået - i første omgang, som det blev sagt på mandagens pressemøde.

Den 31-årige forsvarsspiller har fået kælenavnet "Kannibalen". Spørgsmålet er så nu, om han vil være i stand til at "æde" Superligaens angribere, hvilket man uden tvivl håber på i Brøndby.

Selv om transfervinduet lukkede 1. september, kan klubberne stadig skrive kontrakt med spillere, der står uden klub, som tilfældet er med Boulahrouz.

Skiftet til Brøndby virker alt andet lige som et skridt i den gale retning for hollænderen, der tidligere i karrieren har spillet for store klubber i de største europæiske ligaer.

CV'et fortæller om ophold i blandt andet Hamburger SV, Stuttgart, Chelsea og Sevilla.

Seneste optrådte han for Sporting Lissabon.

Khalid Boulahrouz har spillet 35 landskampe for Holland og var med ved VM i 2006 og 2010. Han var også med i hollændernes EM-trup i 2008.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip