Brøndby henter ny forsvarsspiller

Michael Almebäck får en treårig kontrakt i Brøndby og starter allerede træningen med sine nye holdkammerater onsdag formiddag. Han kom til Club Brügge fra Örebro i 2011, og han har spillet 50 kampe i den belgiske liga og Europa League. 

Sportschef Per Rud glæder sig over, at få en spiller med international rutine i truppen.   

- Det har været et klart mål at tilføre truppen noget erfaring, som kan løfte holdets niveau og samtidig være en god støtte for de mange unge, vi bringer i spil. Det har vi fundet i Michael Almebäck, som på trods af sine blot 25 år allerede har international erfaring fra landskampe, Europa League og den stærke Jupiler Pro League i Belgien, siger Per Rud om nyindkøbet til klubbens hjemmeside.

- Derudover har Michael en række kompetencer, som vi har været på udkig efter til vores defensiv. Mest iøjnefaldende er kropsstyrken, hurtigheden og ikke mindst jernviljen til at vinde og spille for Brøndby IF. Sejrsvilje er en vigtig del af denne klub, og vi forventer os meget af Michael, der er udset til at løfte de unge. Jeg er sikker på, at han vil blive en klar forstærkning af vores trup, og at hans tilstedeværelse ligeledes vil gavne udviklingen af vores mange unge spillere, siger han.

Michael Almebäck ser frem til at blive en del af Brøndbys planer om genrejsning:

- Jeg har kun hørt godt om Brøndby IF og de fantastiske fans. Der er tale om en dansk storklub, som plejede at ligge i toppen og nu er i gang med at bygge noget nyt op. Både klubben og det nye projekt har fået flotte ord med på vejen fra danskerne i Brügge (Jim Larsen og Jesper Jørgensen, red.), og jeg tænkte, at det kunne være fedt at være med til at opbygge noget nyt fra grunden. Der var nogle andre muligheder for mig - også anden dansk interesse - men Brøndby-projektet lyder virkelig spændende i mine ører, siger Michael Almebäck til brondby.com.

Han karakteriserer sig selv som en spiller med fuld dedikation:

- Jeg giver mig altid 100 procent, uanset hvad der står på måltavlen. Jeg kæmper for holdet og alle mine medspillere. Det er vigtigt, at vi fungerer som en enhed, der altid står sammen, og det er den indgangsvinkel, jeg har til tingene. Derudover er jeg en såkaldt fysisk spiller, som kan lide at tackle igennem, og jeg har fart i benene. Det er helt klart nogle af mine styrker.

 

Dagens Gossip