Brøndby henter to nye forsvarsspillere i udlandet

Skrevet af admin

07/07/2016

Mest læste i dag

Superligaklubben Brøndby har hentet frisk blod til defensiven halvanden uge før sæsonpremieren i den bedste fodboldrække.

Brøndby har torsdag offentliggjort importen af to nye midterforsvarere i form af den islandske EM-spiller Hjörtur Hermansson og finnen Paulus Arajuuri.

Hermansson begynder i klubben 18. juli, mens Arajuuri først tiltræder i vinterpausen.

- Med Paulus og Hjörtur har vi sammen med Martin Albrechtsen og Benedikt Röcker et stærkt besat midterforsvar, hvor også Jesper Juelsgaard kan spille og gjorde en fin figur i foråret, siger sportsdirektør Troels Bech til klubbens hjemmeside.

- Dertil kommer vores eget talent Mads Juel Andersen, som vi har rykket op til Superliga-truppen fra vores U19-hold, så vores målsætning om at have flere valgmuligheder på alle positioner er nu på plads i den ende af banen, siger han.

21-årige Hjörtur Hermansson, der var en del af Islands EM-trup uden at få spilletid, kommer fra PSV Eindhoven, men har senest været udlejet til IFK Göteborg.

Den syv år ældre Arajuuri spiller for Lech Poznan i Polen, og det bliver han ved med indtil vinterpausen, inden han drager til Brøndby.

Begge spillere har fået kontrakter gældende for tre år.

Brøndby sagde efter sidste sæson farvel til blandt andre Daniel Agger og Martin Ørnskov.

/ritzau/