Brøndby henter træner i Vejle

Thomas Frank får en assistent, der netop er stoppet i VejleDet bliver den tidligere assistenttræner i Vejle, Claus Nørgaard, der skal agere assistent for Thomas Frank i Brøndbys nye trænerteam. Det skriver Brøndby på klubbens hjemmeside.

Nørgaard bliver dog kun anden-assistent for Thomas Frank, forlyder det.

- Cheftræner i Brøndby IF, Thomas Frank, har selv peget på Claus Nørgaard som anden-assistent, og de to bragte i 2011 med stor succes U17-landsholdet til EM i Serbien samt VM i Mexico. Claus Nørgaard bliver anden-assistent for Thomas Frank, mens arbejdet med at finde den rette første-assistent fortsat er i gang, lyder det i pressemeddelelsen.

Claus Nørgaard udtaler selv:

- Jeg glæder mig helt vildt til jobbet. Brøndby IF er stadig en storklub herhjemme, og der er et kæmpestort potentiale i klubben. Det glæder jeg mig meget til at være med til at forløse på sigt.

- Jeg har arbejdet sammen med Thomas (Frank, red.) før hos DBU, og vi har langt hen af vejen samme fodboldfilosofi, menneskesyn og værdier, så det er fantastisk spændende at skulle arbejde sammen igen.

Den nye cheftræner kender Claus Nørgaard som talenttræner i DBU-regi, mens han også har været cheftræner i Skovbakken. Han vil også blive spurgt til råds i den vigtige proces at finde nye talenter til Brøndby.

- Claus er en sindssyg dygtig træner, der er utrolig skarp på træningsbanen. Han kan desuden scoute og vurdere spillere bedre end de fleste. Blandt hans forcer er også at bygge relationer i en spillertrup og håndtere unge spillere, siger Thomas Frank.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip