Brøndby henter VVS-mand som reservemålmand

Skrevet af admin

07/08/2015

Dagens topnyheder

Det bliver den tidligere OB-målmand Mads Toppel, som skal supplere Brøndbys målmandsteam efter salget af Lukas Hradecky til Eintracht Frankfurt.

Målmanden har underskrevet en toårig kontrakt med Brøndby. Det oplyser Brøndby på klubbens hjemmeside.

Det er noget af en kovending for Mads Toppel, der så sent som tirsdag sagde til BT, at han ikke var på vej til vestegnsklubben, men at han ville fortsætte med at arbejde 20 timer om ugen i et VVS-firma, lige som han skulle være målmandstræner i fynske Næsby.

I Brøndby ventes Toppel at få en reserverolle for målmanden Frederik Rønnow, der tidligere på sommeren skiftede til Brøndby fra Horsens.

- Vi har været på udkig efter en økonomisk ansvarlig mulighed for at hente en tredje målmand ind og samtidig tilføre vores team af keepere noget rutine.

- Det har vi fundet i Mads Toppel, som har gåpåmod og ikke mindst masser af erfaring, senest med over 80 førsteholdskampe for OB, siger sportsdirektør Troels Bech, der selv kender Toppel fra sidste sæson, hvor han var træner for Toppel i OB.

Målmanden tiltræder i Brøndby øjeblikkeligt, og han er med ved lørdagens træning.

- Jeg er mere end almindeligt glad for at blive en del af Brøndby. Når en storklub med så stolte traditioner og så stort et setup melder sig på banen, så slår man til, og jeg ser frem til at knokle med Brøndby-logoet på brystet, siger den 33-årige målmand.

/ritzau/