Brøndby-indkøb utilfreds med sin debut

I 0-1-nederlaget tog han plads i Brøndbys midterforsvar ved siden af Martin Albrechtsen, og præstationen får ham ikke til at juble:

- Kigger man på min debut på det individuelle plan, så er jeg heller ikke helt tilfreds, siger han til klubbens hjemmeside, hvorefter han dog køber sig lidt tid:

- Men man skal selvfølgelig også huske, at det var min første kamp siden maj, da jeg ikke nåede at være med i vores træningskampe. Jeg skal have banket det sidste rust af, men det skal nok blive bedre for hver kamp.

Almebäck, der tidligere har spillet for svenske Brommapojkarna og Örebro, har skrevet en tre-årig kontrakt med Brøndby, så han har rig mulighed for at efterlade et andet indtryk, end det han selv mener, han gjorde i første kamp:

- Jeg vil gerne vise klubben og fansene mine styrker, og jeg arbejder hårdt på at få indarbejdet konceptet og samarbejdet med resten af holdet. Der er mere i mig, og jeg kræver mere af mig selv, men det hele er så nyt, og jeg er sikker på, at både mit eget og holdets niveau vil blive løftet, når vi har fået mere tid sammen, siger den svenske forsvarsspiller.

Dagens Gossip