Brøndby klar med resultat af emission i næste uge

Brøndby har tidligere fastslået, at man kun vil gennemføre emissionen, hvis man får minimum 60 mio. kr. i kassen, dog med den tilføjelse, at hvis man den 30. april stadig er i nedrykningsfare, skal der være tilført yderligere kapital, så man som minimum kan holde driften kørende året ud.

Direktør Tommy Håkansson vil torsdag aften ikke kommentere på, hvor mange af de nye Brøndby-aktier, som han er vidende om, at der er solgt.

- Vi kommer muligvis med et tal sidst mandag aften, men tirsdag oplyser vi det endelige resultat af emissionen, fastslår Tommy Håkansson.

Ifølge TV2 Sporten er der handlet 33 millioner tegningsretter, og forudsat at de allesammen bliver udnyttet, skulle det give en kapitalindsprøjtning på 66 mio. kr., da hver aktie koster to kroner.

Der er dog også den mulighed, at investorer har kunnet reservere aktier, der ikke er blevet handlet i løbet af emissionsperioden, og det er en mulighed, som nogle af de rigmænd, der på rygteplan er blevet nævnt som mulige Brøndby-støtter, har benyttet sig af.

Det er med andre ord stadig umuligt at forudsige, om Brøndby ender med at droppe emissionen på grund af for lav tilslutning og i stedet går konkurs og begynder forfra, eller om man gennemfører aktieudvidelsen og kæmper videre for at overleve både som forretning og som Superliga-klub.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip