Brøndby køber Makienok fri

Superligaklubben Brøndby har efter tirsdagens kapitaludvidelse brugt nogle af pengene på at købe Simon Makienok Christoffersen fri af et playersponsorat.

Klubben ønsker fuld råderet over angriberen, som har været en vigtig spiller i kampen for at undgå nedrykning fra Superligaen.

- Brøndby kan med tilfredshed oplyse, at der er indgået en foraftale om ophævelse af playersponsoratet på Simon Makienok Christoffersen.

- Dette playersponsorat blev indgået i eftersommeren 2012 som et led i styrkelsen af Brøndbys kortsigtede likviditet, oplyser Brøndby til klubbens hjemmeside.

Brøndby er lige nu placeret lige over nedrykningsstregen, og tirsdag hentede klubben over 108 millioner kroner i en aktieudvidelse. Det er nogle af de penge, klubben nu bruger på Makienok.

- Brøndby ønsker at have fuld dispositionsret over sine spillere i samarbejde med disse. Efter kapitaludvidelsen er det derfor bedst for virksomheden, at den bliver frigjort fra det eneste playersponsorat, som Brøndby har indgået, forklares det.

Den endelige aftale om ophævelse playersponsoratet på Makienok forventes indgået i begyndelsen af juni.

/ritzau/

 

Dagens Gossip