Brøndby kunne ikke udnytte overtaget

Med den hjemvendte Brøndby-helt på banen skulle cheftræner Thomas Franks fine idéer om boldbesiddende og offensiv fodbold endelig omsættes til virkelighed foran det forventningsfulde publikum.

Den mission lykkedes langt hen ad vejen. Brøndby var stort set gennem samtlige 90 minutter det dominerende mandskab på banen mod Randers, som ellers er kommet rigtigt godt i gang i denne sæson. Men hvad nytter det, når man ikke formår at omsætte de mange chancer i mål?

På måltavlen stod der fortsat 0-0, da de to hold gik tilbage i omklædningsrummene, og det et resultat, som gæsterne kunne være mest tilfredse med. Randers var presset i bund det meste af kampen, og de var ikke for alvor i nærheden af at true Lukas Hradeckys mål.

Anderledes så det ud i den modsatte ende af banen, hvor Brøndby gang på var tæt på at få den forløsende scoring. Lejesvenden Kenneth Zohore havde fået chancen i front på bekostning af Simon Makienok, men den store angriber var ikke skarp nok.

Thomas Kahlenberg gjorde et godt indtryk i opspillet, men de gange, hvor han forsøgte sig i afslutterens rolle, blev det klart, at det heller ikke er ham, der skal sørge for, at bolden kommer det sidste stykke over stregen.

Til sidst kom Makienok ind og afløste Zohore på banen, men han kunne heller ikke sørge for den forløsende Brøndby-scoring.

Resultatet betyder, at Brøndby fortsat på sidstepladsen á point med FC København. Begge de to tidligere storhold har fortsat sæsonens første sejr til gode og nu skrabet tre point sammen efter seks spillerunder. I den modsatte ende af række ligger Randers nu nummer fem med ni point.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip