Brøndby modtager manglende transferpenge

Skrevet af admin

16/10/2015

Dagens topnyheder

Superligaklubben Brøndby har endelig modtaget et tilgodehavende, som klubben har ventet på i forbindelse med et spillersalg

Klubben oplyser fredag i en selskabsmeddelelse, at klubben har modtaget "et væsentligt transferbeløb" fra en unavngiven modpart.

Sagen har været indbragt for Fifa Players' Status Committee, men nu skulle trådene altså været redet ud.

Brøndby har aldrig sat navn på modparten, men den italienske klub Palermo erkendte i august, at klubben fortsat skyldte Brøndby en sum for købet af angriberen Simon Makienok i sommeren 2014.

I september var Brøndby nødt til at optage et lån på 14 millioner kroner hos klubbens storaktionær Jan Bech Andersen og angav i den forbindelse netop den manglende transfersum som årsag til den dårlige likviditet.

- Som klub har vi aldrig oplevet noget lignende. Vi ønsker fair play på banen, men det skal også gælde uden for kridtstregerne.

- Derfor har vi indbragt modparten for Fifa Players' Status Committee. Det er vores klare forventning, at Fifa behandler denne sag med den retmæssige alvor, situationen kræver, sagde Brøndbys direktør, Søren Vadmand, ved den lejlighed.

Millionlånet til Jan Bech Andersen skal tilbagebetales senest 31. juli næste år.

Klubben vil nu meddele Fifa Players' Status Committee, at sagen om den manglende transferbetaling er afsluttet.

Brøndby fastholder forventningen til årsresultatet, hvilket vil sige et underskud mellem 15 og 25 millioner kroner.

/ritzau/