Brøndby præsenterer Per Rud som ny sportschef

Brøndby har officielt bekræftet HB Køges Per Rud som ny sportschef.

Tirsdag formiddag kunne sporten.dk fortælle, at Brøndbys nye sportschef bliver Per Rud, der de seneste 10 år har haft tilsvarende job i HB Køge. Nu har de blå/gule bekræftet ansættelsen af den nye leder af den sportslige sektor.

- Der har været mange, der har været interesserede i jobbet, men helt fra begyndelsen har Per Rud stået stærkt i billedet. Vi har været meget grundige i udvælgelsesprocessen og har blandt andet udsat emnerne for en erhvervspsykologisk test og omfattende samtaler. I den proces har Per Rud været den bedste kandidat, da han simpelthen opfylder alle de kriterier, bestyrelsen og jeg har haft for klubbens nye sportschef, siger Brøndby-direktør Tommy Håkansson til klubbens hjemmeside.

Per Rud, der tidligere har sendt blandt andre Simon Makienok Christoffersen og Auri Skarbalius til Brøndby, erstatter Ole Bjur, der stoppede som sportschef pr. 1. juli.

- Per Rud er meget erfaren i fodboldbranchen og har et stort og veludviklet netværk. Han er en dygtig købmand og har gennem en årrække været med til at skabe imponerende resultater i Herfølge og Køge på svære grundlag med små budgetter, forklarer Håkansson.

- Derudover er Per Rud en dygtig administrator med stor ledelseserfaring, som er stærk på det strategiske niveau og kan arbejde systematisk med de udviklingsplaner, vi har for klubbens sportslige sektor, og den røde tråd der skal gennemsyre klubben fra ungdomsarbejdet til Superligaholdet i Brøndby IF. Vi ser derfor Per Rud som en førsteklasses "signing". Vi får tilført en kapacitet, der lever og ånder for sit arbejde, og som med sin omfattende erfaring fra fodboldbranchen vil styrke Brøndby IF's sportslige afdeling betydeligt, slutter Brøndby-direktøren.

Per Rud begynder i sit nye job i næste uge.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip