Brøndby-profil fortryder irritabelt udfald mod ledelsen

Brøndbys sydafrikanske midtbanespiller Lebogang Phiri har et år tilbage af sin kontrakt med klubben og tiltrækker sig interesse fra udenlandske klubber.

Phiri forklarer efter søndagens 4-0-sejr over Esbjerg i Superliga-premieren, at han gerne bliver i Brøndby og er tæt på at forlænge sin aftale med klubben. Det er ellers kun få dage siden, at han langede ud mod ledelsen.

- Som det er nu, forhandler jeg stadig med klubben, og vi forsøger at blive enige. Jeg vil ikke sige, vi er langt fra hinanden, men vi har lidt vanskeligheder om at blive enige økonomisk, siger Phiri.

- Jeg er glad her, spillestilen passer mig godt, og klubben tror på mig, så jeg vil gerne blive. Der er flere faktorer, som spiller ind, men den økonomiske del er noget af det. I sidste ende handler det ikke om penge, men om hvor meget, klubben værdsætter mig.

- Jeg har det godt i klubben, og fansene betyder meget for mig. De giver mig energi til at kæmpe fra start til slut, også når jeg er træt, og jeg vil gerne gengælde min taknemmelighed ved at underskrive en ny kontrakt, siger Phiri.

Lebogang Phiri er af Brøndby blevet nægtet at deltage ved OL med Sydafrika. Det fik ham for nylig til at lufte sin utilfredshed på sociale medier; en handling han nu fortryder.

- Jeg var ret skuffet og sur, og jeg fik sagt nogle ting, jeg ikke skulle have sagt. Jeg tænker ikke på OL mere. Jeg blev nægtet at tage dertil og lod følelserne løbe af med mig.

- Jeg vil gerne undskylde overfor alle i klubben og tilhængerne, at jeg gjorde det. Det er ikke noget, man normalt ser fra Lebogang Phiri. Jeg er en person, som tror på familiære værdier, og det er et etisk kodeks, jeg har brudt på sociale medier.

21-årige Lebogang Phiri har spillet 85 superligakampe for Brøndby.

/ritzau/

Dagens Gossip