Brøndby raser over FCN-formands konkurs-snak

Det falder bestemt ikke i god jord hos ledelsen i Brøndby IF, at FC Nordsjællands formand, Allan K. Pedersen, har opfordret eventuelle investorer til at "trække stikket" i Brøndby.

Konstitueret direktør Tommy Håkansson mener, at FCN-lederen skal passe sig selv frem for at udbrede sig om Brøndby på et følsomt tidspunkt for den økonomisk og sportsligt kriseramte klub.

- Jeg synes, at Allan K. Pedersen skulle koncentrere sig om sin egen fodboldklub og sine egne konkursselskaber. Så skal vi i Brøndby IF nok drive vores klub. Hans kommentarer er meget uspiselige i forhold til det, vi sidder og arbejder med, siger Tommy Håkansson.

Allan K. Pedersens markante udtalelser faldt i tv-programmet "Fodbold uden filter" på 3+ søndag aften. Her mente han, at det ville være bedst for Brøndby at gå konkurs og starte forfra i de lavere divisioner.

Opfordringen om at lade være med at investere i Brøndby kommer netop, som klubben er i gang med en aktieemission, der skal skaffe minimum de 60 millioner kroner, der er nødvendige for at fortsætte på Superliga-niveau.

Nu håber Brøndby-direktøren, at det ikke går ud over salget af nye aktier, som han siger er kommet fint fra land.

- Men det kræver hårdt arbejde at komme i mål. At tale om, at Brøndby bare skal gå konkurs, er fuldstændig usmageligt.

- Det er meget ukollegialt. Hvis Allan har en trang til at snakke om sådan nogle ting, så synes jeg, han skal henvende sig til mig. Jeg synes, han skal koncentrere sig om at bidrage med noget positivt til dansk fodbold, siger Tommy Håkansson.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip