Brøndby sælger Boysen til hollandske Roda

Skrevet af admin

08/07/2016

Mest læste i dag

Efter blot seks måneder siger Brøndby farvel til David Boysen.

Brøndby har modtaget et tilbud fra den hollandske klub Roda på den offensive midtbanespiller, som klubben har takket ja til, og man har derfor givet Boysen lov til at tage til Holland og forhandle sine personlige vilkår på plads.

Sportsdirektør Troels Bech er tilfreds med salget uden at nævne beløb.

- David Boysen har leveret det, vi håbede, da vi skrev kontrakt med ham i januar i år. I foråret satte han med sit offensive spil præg på vores hold med både mål og assister.

- Det er måske lidt tidligt, at vi siger farvel til David efter blot seks måneder, men det er en god mulighed for David at prøve lykken i udlandet. Vi ønsker David held og lykke med det nye eventyr, siger Bech til klubbens hjemmeside.

David Boysen glæder sig over muligheden for at komme til hollandsk fodbold.

- Jeg vil gerne takke Brøndby for at give mig muligheden for at prøve mig selv af i hollandsk fodbold, selv om jeg kun har været i Brøndby i kort tid.

- Til trods for min korte tid i klubben, så føler jeg, at jeg fik bevist mig i Brøndby, og jeg så frem til at kæmpe om pladserne under Alexander Zorniger (Brøndbys træner, red.).

- Men nogle gange går tingene hurtigt i fodboldens verden, og interessen fra Roda er en, jeg ønsker at forfølge, siger Boysen.

I sine 17 kampe for Brøndby scorede Boysen tre mål.

- For mig er det det helt rigtige at skifte Superligaen ud med Æresdivisionen og prøve mig selv af på det niveau.

- Jeg vil gerne takke Brøndbys fans for den modtagelse, de gav mig og den opbakning, de altid leverer til os spillere. Det er helt unikt, og det vil jeg aldrig glemme, siger han.

/ritzau/