Brøndby sætter navne på: Disse spillere er fortid i klubben

Anders Randrup, Mathias Larsen, Jannik Skov Hansen og Azad Corlu.

Det skriver klubben selv på sin hjemmeside brondby.com, hvor sportschef Ole Bjur fortæller:

- Umiddelbart efter sæsonens afslutning har vi holdt møder med de otte spillere i Superligatruppen, der har kontraktudløb nu. Det har udmøntet sig i, at vi tager afsked med fire spillere, siger Bjur om de fire førnævnte spillere og fortsætter derfra med at sætte navn på, hvilke spillere de fortsat snakker med:

- De fire øvrige spillere - Dennis Rommedahl, Jan Kristiansen, Jens Stryger Larsen og Brent McGrath - er vi fortsat i dialog med.

Om farvellet til de nu tidligere Brøndby-spillere siger Ole Bjur:

- De fire spillere, som vi tager afsked med, har alle været mange år i Brøndby IF og er uddannet i vores talentafdeling, og derfor er det selvfølgelig vemodigt, at vores veje nu skilles. Anders, Mathias, Jannik og Azad er alle fire unge, dygtige spillere med masser af gode personlige og spillemæssige kvaliteter hver især. Selv om vi har vurderet, at de ikke ville få spilletid her i Brøndby IF i den kommende tid, så er jeg sikker på, at de nok skal finde andre klubber at spille for, og hvem ved - måske kan de en dag komme styrket tilbage til Brøndby IF.

Anders Randrup er det mest markante navn, der siger farvel til Brøndby. I marts 2008 fik han debut på A-landsholdet mod Tjekkiet, og Tom Køhlert forudså, at backen ville blive den næste store landsholdsspiller fra klubben på den københavnske vestegn.

Det er endnu ikke blevet til virkelighed, og nu forlader Anders Randrup klubben med følgende ord:

- Jeg har været glad for min opvækst i Brøndby IF, og jeg kommer til at savne de mange mennesker i og omkring klubben, som jeg har lært at kende i løbet af årene. Der er en helt speciel stemning og kultur, som man i den grad kunne mærke blive vækket til live igen her til sidst. Tusind tak til alle frivillige, fans, spillere, trænere og andre, der har bidraget i min tid i klubben.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip