Brøndby sætter sig uden for ny TV-aftale

Brøndby IF bliver ikke en del af forhandlingerne om en ny TV-aftale for Superligaen med virkning fra 1. juli 2015.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

- Vort ønske har hele vejen været en fælles aftale, men det har desværre ikke været muligt, siger bestyrelsesformand Aldo Petersen og uddyber.

- Vi har forgæves forsøgt at vinde genhør for det synspunkt, at fordelingen af indtægterne i forbindelse med den næste TV-aftale i højere grad skal baseres på, hvem der står stærkest hos seerne.

- Vi synes ikke, at det er fair at en klub som Brøndby IF, der har de bedste seertal og er den mest populære klub hos TV-stationerne, i sidste sæson blot blev nummer seks på listen over fordelingen af TV-midler. Det betød, at Brøndby IF i sidste sæson fik under otte procent af de uddelte midler.

Direktør i Superligaen A/S, Claus Thomsen, bekræfter over for Ritzau, at Brøndby foreløbigt har sat sig uden for en aftale.

Superligaen A/S har desuden oplyst i en pressemeddelelse, at de 11 øvrige klubber har indgået en aftale om et fælles salg.

Superligaens eksisterende medieaftale udløber ved udgangen af sæsonen 2014/2015 og skal derfor udbydes på ny.

I den forbindelse har 11 af Superligaens klubber underskrevet en aftale om et fælles salg med en ramme på op til seks år.

- At 11 ud ad af 12 klubber kan stå sammen om et fælles salg med en længerevarende horisont viser, at sammenholdet, solidariteten og de strategiske visioner i Superligaen over en bred kam har det rigtig godt, udtaler direktør i Superligaen A/S, Claus Thomsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip