Brøndby sender skadet Boulahrouz til specialist

En skade i læggen betyder, at Brøndbys hollandske forsvarsspiller Khalid Boulahrouz går glip af resten af træningslejren i Dubai.

Problemer med læggen kostede også Boulahrouz lokalderbyet mod FC København den 1. december i Superligaen.

Hollænderen tjekkede ud sent torsdag aften på Dubai-hotellet Jebel Ali Beach for at sætte sig i et fly med kurs mod Holland.

- Vi vælger at gå meget forsigtigt frem i Boulahrouz' tilfælde. Vi har passet godt på ham hele januar ud fra devisen, at vi ikke må presse ham. Han har trænet fint her i Dubai, men for et par dage siden mærkede han "et stik i læggen".

- Det tænder nogle advarselslamper hos alle - fra Boulahrouz over trænerstaben til den medicinske sektor, siger Brøndbys cheftræner Thomas Frank til klubbens hjemmeside.

- På den baggrund og efter samråd med spilleren har vi valgt at sende Boulahrouz hjem til skanning og efterfølgende behandlinger hos specialister i Amsterdam.

- Man kan kalde det en ekstra sikkerhedsforanstaltning. Boulahrouz er perfektionist og lytter opmærksomt til de signaler, hans krop sender.

- Vi kommer til dagligt at være i kontakt med Boulahrouz for at tale det videre forløb igennem. Dosering er nøgleordet, når det handler om at få et godt skadesforløb, siger Thomas Frank.

Boulahrouz samles med Brøndby-truppen igen i næste uge, når træningslejren i Dubai er overstået.

På grund af en spilledags karantæne er forsvarsspilleren i forvejen afskåret fra at deltage i forårspremieren hjemme mod AaB den 23. februar.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip