Brøndby-sportschef holder igen med børsmillioner

Fredag kunne fodboldklubben Brøndby IF offentliggøre, at en aktieemission havde tilført klubben yderligere 51 millioner kroner oveni de 65 millioner som rigmanden Jan Bech Andersen tidligere på efteråret investerede i klubben.

Brøndbys sportschef Per Rud forventer dog ikke, at de mange millioner bliver investeret i nye spillere i vinterens transfervindue.

- Det er ikke tanken, at vi skal ud at agere vildt og voldsomt. Vi kigger selvfølgelig altid efter, hvordan sammensætningen er i truppen, men i bund og grund er det ikke meningen, at vi skal agere lige så voldsomt, som vi gjorde i sommervinduet, siger han til Ritzau.

I sommerens transfervindue hentede Brøndby etablerede spillere som Thomas Kahlenberg, Martin Ørnskov, Alexander Szymanowski, Lukas Hradecky og Michael Almebäck, mens klubben senere også har tilføjet Khalid Boulahrouz til truppen.

Vestegnsklubben supplerede også med mindre rutinerede spillere som Kenneth Zohore, Christian Nørgaard og Ferhan Hasani, mens man forlængede kontrakter med flere af klubbens egne unge spillere.

Til trods for de store sommerudskiftninger i spillertruppen er svingdøren i Brøndby næppe helt lukket til vinter.

- Jeg forventer, der kommer nogle naturlige til- og afgange, siger Per Rud.

Spørgsmål: Hvor på banen kigger du efter forstærkninger?

- Det kan jeg ikke sige noget om, lyder svaret.

Flere af klubbens spillere kan dog være på vej til nye udfordringer.

- Vi kigger selvfølgelig på nogle af de spillere, som sidder på nogle af de ydre mandater og ikke får ret meget spilletid. Vi tager en snak med dem om, hvordan de ser på spilletiden, og hvad deres drømme er.

- Det kan være, at nogle af dem bliver lejet ud til 1. divisionsklubber eller andre superligaklubber. Det kan også være i udlandet. Der er mange muligheder i spil, siger sportschefen.

/ritzau/

Dagens Gossip