Brøndby: Straffen vil koste 3-3,5 millioner kroner

- Vi anslår, at de to kampe uden tilskuere alt i alt kommer til at koste klubben mellem 3 og 3,5 millioner kroner. Det er meget alvorligt, at tilskuere, der ikke formår at følge det gængse og velkendte stadionreglement, har været medvirkende til at koste klubben så stort et beløb - specielt set i lyset af den økonomiske situation, vi befinder os i. Det siger sig selv, at en lignende situation ikke må gentage sig, siger direktør, Tommy Sommer Håkansson, til Brondby.com.

Dommen over Brøndby vil allerede få betydning i påsken, og dermed skal klubben spille uden tilskuere i kampene mod AGF 1. april og SønderjyskE 14. april.

Anken til DIF var sidste skud i bøssen for Brøndby, og derfor accepterer man nu straffen.

- Vi må tage kendelsen til efterretning, selv om vi ikke er enige i den. Det er klart, at vi som arrangør bærer ansvaret for en forsvarlig kampafvikling, men som vi også anførte i ankeskriftet samt under retsmødet hos DIF, så er der flere ting, der ligger til grund for DBU's oprindelige afgørelse, som vi ikke mener er korrekte. Eftersom sagen er afsluttet og kendelsen afsagt, ønsker vi ikke at uddybe dette yderligerem, forklarer Tommy Sommer Håkansson.

I straffen hører også en bøde på 150.000 kroner. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip