Brøndby Support truer med boykot af udebaneture

Brøndby Support, som er Brøndbys officielle fanklub, har længe været modstander af det såkaldte away-kort, som klubben ønsker at fans, der rejser med til udebanekampe, skal udstyres med.

Torsdag melder fanklubben ud, at hvis Brøndby indfører det udskældte away-kort, så vil Brøndby Support fra næste sæson ikke arrangere udebaneture.

- Brøndby Support ønsker ikke at arrangere busture til klubbens udekampe, hvis et away-kort bliver påkrævet for at deltage på turene.

- Vi opfordrer desuden vores medlemmer til at følge trop og helt boykotte udebanekampene og away-kortet, skriver Brøndby Support på sin hjemmeside.

Brøndby Support henviser blandt andet til, at et ekspertråd i EU har frarådet at indføre away-kort, da det sender et signal om, at det er farligt at gå til fodbold.

- Eksempler fra ind- og udland viser, at away-kort ikke nedbringer problemerne i forbindelse med fodboldkampe. Tværtimod har følgerne været, at tilskuertallene er raslet ned, og i enkelte lande har sponsorerne endda trukket sig.

Meningen med away-kort er, at klubben skal kunne registrere alle tilskuere, der vil følge deres hold på udebane, så klubberne har nemmere ved at holde ballademagere ude fra de danske fodboldstadioner.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip