Brøndby tæt på Boulahrouz-afgørelse

- Vi har haft nogle fine samtaler med Khalid Boulahrouz og hans rådgiver de seneste uger, og vi er nu tæt på en afgørelse. Boulahrouz har efterladt et godt indtryk, og vi vil gerne have spilleren, hvis de rigtige betingelser er til stede.

- Vi har defineret de økonomiske rammer for en aftale - ligesom vi har kommunikeret, at vi ønsker en kontrakt, der gælder for resten af sæsonen, siger Per Rud til klubbens officielle hjemmeside, brondby.com.

Med andre ord skal den hollandske forsvarer nu beslutte sig for, om det økonomiske tilbud fra den danske klub matcher hans krav.

Derefter skal den tidligere landsholdsspiller godkendes af Brøndbys lægestab.

- Et eventuelt samarbejde er betinget af et lægetjek, da vi ønsker sikkerhed for, at Boulahrouz er skadesfri og hurtigt kan indgå i billedet til kampe i Superligaen.

Sportschefen tør ikke spå, om det lykkes at hente hollænderen eller ej.

- Det er for tidligt at svare på, om det i sidste ende lykkes at skrive kontrakt med Boulahrouz. Vi håber stadig og er optimistiske, men denne branche er uforudsigelig. Man kan ikke give garantier. Vi kommer i mål, hvis følgende to betingelser er opfyldt: Khalid Boulahrouz skal selv ønske at spille for Brøndby, og han skal samtidig bestå lægetjekket. Vi melder noget ud, når der er en endelig afklaring.

Dagens Gossip