Brøndby tager afstand fra FCK-krav om derbybilletter

Der er langt til en mindelig løsning på billetkrisen mellem FC København og Brøndby.

Brøndby bliver spist af med symbolske 1903 billetter til onsdagens pokalsemifinale mod FCK, som er dannet af moderklubberne B1903 og KB.

Tildelingen af færre billetter er sket, efter at Brøndby ligeledes har skåret markant i antallet af billetter til FCK-fans på Brøndby Stadion.

FCK forsøgte mandag at finde en løsning med krav til Brøndby om at tildele københavnerne flere billetter til fremtidige derbykampe.

Men parterne er tirsdag ikke kommet hinanden i møde. Nærmest tværtimod, hvis man læser den seneste melding på Brøndbys hjemmeside.

- Hvis vi ikke takker ja til dette tilbud inden 17. april, så truer FC København med, at vores fans i den kommende sæson vil blive flyttet helt væk fra D-tribunen i Telia Parken og i stedet blive tildelt et udebaneafsnit på deres A-tribune.

- Vi tager FC Københavns måde at kommunikere på i denne sag til efterretning, og vi ønsker først og fremmest at gøre det tydeligt for alle, at vi selvfølgelig tager afstand fra trusselsbaseret dialog, lyder det fra Brøndby.

17. april skal FCK en tur til Brøndby i Superligaen. Brøndby er uforstående over for københavnernes krav:

- De kræver reelt set, at vi går tilbage til en løsningsmodel, hvor FC København får tildelt 6.000 billetter på Brøndby Stadion til derbys, og at vi får tildelt 3.400 billetter i Telia Parken.

Brøndby har af sikkerhedsmæssige årsager i flere år stillet hele Nordea-tribunen med 6.000 pladser til rådighed for FCK-fans på Brøndby Stadion, fordi hjemmeholdets fans og udeholdets fans ikke må benytte samme ind- og udgange.

- Vi har sæson efter sæson dog kunnet konstatere, at FC København har været langt fra at kunne sælge dette antal billetter. Typisk har de lykkedes med at få afsat lige knap halvdelen af billetterne, det vil sige mellem 2.500 og 3.500.

- Vi står fast på vores beslutning om at bibeholde vores nye, forbedrede udebaneafsnit på Brøndby Stadion, og vi håber, at FC København har respekt for dette, meddeler Brøndby.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip